Добродошли Montenegro Accommodation!

Montenegro AccommodationУпитник за претрагу некретнина

За више информација о некретнинама (смештају) за који сте заинтересовани молимо кликните на линк(додатне информације) на почетној страни. Молимо вас изаберите неки од критеријума за претрагу са доле понуђене листе:

 [Погледај све некретнине које се изнајмљују]


Montenegro Accommodation је компанија чија је делатност изнајмљивање некретнина у ЦГ,са седиштем у Котору. Њен главни циљ је да власницима некретнина обезбеди услуге менаџмента некретнина и њиховог изнајмљивања,уѕ њихову вишејезичну присутност на интернет претраживачима. Такође туристима проналазимо адекватан смештај и услуге резервације истог.

Наше услуге су доступне од Каменара до Лепетана у области Боке Которске. Дакле ако сте власник некретнине која се налази у Перасту,Љутој,Доброти,Муо,Прчњу или Столиву знаћете да се о вашој некретнини брине неко ко живи у близини,има контакте у окружењу и може брзо реаговати на све потенцијалне проблеме. Уколико сте туриста бићемо ту да вас поздравимо на доласку и одласку и да осигурамо да ваш боравак буде за памћење.

Зашто Црна Гора?

Црна Гора је мала земља која има све. Уникатне историјске градове у Боки Которској и сунцем окупане плаже Јадрана. Сва годишња доба омогућавају пуно тога-скијање на планинама око Жабљака и Колашина током зиме,рафтинг реком Таром(другим најдубљим кањоном на свету) током пролећа. Лето омогућава велики избор активности-од водених спортова и плажа које се протежу од Херцег Новог на сјеверу до Улциња на југу,преко планинарења и бициклизма на некој од планина или боравка у неком од националних паркова. Боје јесени се откривају у запањујућој лепоти планине Ловћен,преко Цетиња па до Скадарског језера највећег европског резервата птица.

Претрага огласа о некретнинама

Цене

Рекламирајте се почевши од 1е недељно. Детаљније…

како се регистровати

Ово је бесплатан,брз и лак начин само комплетирајте понуђени формулар. Детаљније…

шта је укључено у цену

Правовремена доступност,вишејезични претраживачи,локално и интернационално рекламирање. Детаљније…

линкови

Weather Forecast