Dobrodosli Montenegro Accommodation!

Montenegro AccommodationUpitnik za pretragu nekretnina

Za vise informacija o nekretninama(smestaju) za koji ste zainteresovani molimo kliknite na link dodatne informacije na pocetnoj strain.molimo vas izaberite neki od kriterijuma za pretragu sa dolje ponudjene liste:

 [Pogledaj sve nekretnine koje se iznajmljuju]


Montenegro Accommodation je kompanija cija je djelatnost iznajmljivanje nekretnina u CG,sa sjedistem u Kotoru. Njen glavni cilj je da vlasnicima nekretnina obezbjedi usluge menadzmenta nekretnina i njihovog iznajmljivanja,uz njihovu visejezicnu prisutnost na internet pretrazivacima. Takodje turistima pronalazimo adekvatan smestaj i usluge rezervacije istog.

Nase usluge su dostupne od Kamenara do Lepetana u oblasti Boke Kotorske. Dakle ukoliko ste vlasnik nekretnine koja se nalazi u Perastu, Ljutoj, Dobroti, Kotoru, Muo, Prcnju ili Stolivu znacete da se o Vasoj nekretnini brine neko ko zivi u blizini,ima kontakte u okruzenju i moze reagovati brzo na sve potencijalne probleme. Ukoliko ste turista bicemo tu da vas pozdravimo na dolasku i odlasku i da osiguramo da vas boravak bude za pamcenje.

Zasto Crna Gora?

Crna Gora je mala zemlja koja ima sve . Unikatne istorijske gradove u Boki Kotorskoj I suncem okupane plaze jadrana. Sva godisnja doba omogucavaju puno toga-skijanje na planinama oko Zabljaka i Kolasina tokom zime , rafting rijekom Tarom drugim najdubljim kanjonom na svijetu tokom proleca.ljeto omogucava veliki izbor aktivnosti od vodenih sportova I plaza koje se protezu od Herceg Novog na sjeveru do Ulcinja na jugu preko planinarenja I biciklizma na nekoj od planina ili boravak u nekom od nacionalnih parkova.Boje jeseni se otkrivaju u zapanjujucoj ljepoti planine Lovcen preko Cetinja pa do Skadarskog jezera,najveceg evropskog rezervata ptica

Pretraga oglasa o nekretninama

Cijene

Reklamirajte se pocevsi od €1 nedeljno. Detaljnije…

Kako se registrovati

Ovo je besplatan,brz i lak nacin,samo kompletirajte ponudjeni formular. Detaljnije…

Sta je ukljuceno u cijenu

Pravovremena dostupnost,visejezicni pretrazivaci,lokalno i internacionalno reklamiranje. Detaljnije…

Linkovi